Douche huren

Huur eenvoudig een douche bij Voortman!

Bij Voortman Doucheverhuur kunt u eenvoudig een douche huren. Als u uw badkamer gaat verbouwen of tijdelijk niet mobiel genoeg bent om bij de badkamer op de eerste verdieping te komen, zult u al snel het gemak van uw eigen douche missen. Het zou dan fijn zijn als er een tijdelijke douche of zelfs een complete badkamer zou zijn waar u gebruik van kunt maken.

Wellicht wilt u een evenement organiseren, maar is er geen sanitairgebouw op het evenemententerrein en u wilt uw bezoekers toch de gelegenheid geven om zich op te kunnen frissen. Voor beide gevallen bieden wij u de oplossing. Bij ons kunt u namelijk een douche huren. Het ongemak van het tijdelijk niet kunnen douchen wordt hiermee vermeden!

Douche huren: Zéér gemakkelijk en comfortabel

Zo kunt u bij ons een douche huren die gewoon bij u binnen geplaatst kan worden. Met deze douches heeft u hetzelfde gemak als dat u met uw eigen douche ervaart. Onze douches zijn zeer compact, dit heeft als voordeel dat de douche die u bij ons huurt in bijna elke gewenste ruimte geplaatst kan worden.

De douches komen met een warm watervoorziening en een afvoerpomp, hier hoeft u zich dus geen zorgen om te maken. Het water kan overal naartoe worden gepompt. Daarnaast bestaan de douches die binnen geplaatst kunnen worden uit verschillende onderdelen. De douche kan ter plekke in elkaar worden gezet. Dit brengt het voordeel met zich mee dat de douche overal geplaatst kan worden, zelfs bij u op zolder!

Mobiele Douchecabine

Vaste prijs tot 3 weken.
€ 300,-

Incl. BTW, bezorgen, installeren, afhalen, afvoerwaterpomp en eigen warmwatervoorziening.

Mobiele Douchecabine

Per dag, na 3 weken.
€ 7,-

Incl. BTW, bezorgen, installeren, afhalen, afvoerwaterpomp en eigen warmwatervoorziening.

Extra gasflesvulling

Per vulling.
€ 35,-

Incl. BTW.

* Wij leveren onze producten altijd brandschoon bij u af, wij verwachten van u dat de douchecabine in dezelfde staat verkeerd wanneer wij deze ophalen.

Bij het afleveren van de douchecabine dient er een borg van € 100,- contant of per pin te worden betaald. Wanneer de douchecabine in dezelfde staat verkeerd bij het ophalen, dan krijgt u de volledige borg terug.

Wil u de douchecabine korter huren dan 3 weken? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat!

Volledige ontzorging

Voortman Doucheverhuur is gericht op volledige ontzorging. Onze monteur komt de douche bij u afleveren, installeren en ophalen. Hier hoeft u zelf niet naar om te kijken. Alles wat wij nodig hebben zijn water- en stroomvoorziening.

Wilt u een douche bij ons huren? Middels het contactformulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Douche huren?

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!
Vaste prijzen | Geen verborgen kosten | Incl. bezorgen, installatie & afhalen

Pinnen