Mobiele badkamer

Eén van de mobiele badkamers van Voortman Doucheverhuur.

Een mobiele badkamer is voorzien van alle gemakken die u ook in uw eigen badkamer ervaart. Zo bevat de badkamer een douche met warm watervoorziening, wc, wastafel en genoeg oppervlakken om spullen te stallen. Daarnaast zijn onze badkamers voorzien van verwarming, dus koud zult u het niet krijgen.

De badkamer is handig ingedeeld, waardoor hij zeer compact is. Hygiëne staat voorop en daardoor is de badkamer ingericht met eenvoudig schoon te maken oppervlakken, zijn de leidingen bedekt en wordt deze door ons zeer grondig gereinigd.

Een mobiele badkamer, de perfecte oplossing

Een mobiele badkamer is een tijdelijke oplossing voor als er geen vast sanitair beschikbaar is. Alles wat voor het plaatsen van de badkamer nodig is, zijn een stroomvoorziening, een water toe- en afvoer en een plek om de mobiele badkamer neer te zetten. Dit kan bijvoorbeeld op uw oprit of in uw tuin. Het plaatsen en gereed maken van de mobiele badkamer is binnen een uur gebeurd en word volledig door ons verzorgd.

Voor de verbouwing

Wanneer u uw badkamer gaat verbouwen, zult u met het probleem te maken krijgen dat u een aantal weken zonder badkamer komt te zitten. Het gaat in deze periode de vraag worden waar u zich moet wassen. U kunt natuurlijk elders gaan douchen, maar het gemak missen van een eigen badkamer is verre van ideaal.

Of voor evenementen

Ook kan het zijn dat u een meerdaags evenement organiseert waar bezoekers overnachten, en u wilt uw bezoekers de privacy van een eigen badkamer gunnen.

Mobiele Badkamer

Vaste prijs voor de eerste week.
€ 140,-

Incl. BTW, bezorgen, installeren, afhalen en één gasflesvulling.

Mobiele Badkamer

Per dag, na eerste week.
€ 17,-

Incl. BTW, bezorgen, installeren, afhalen en één gasflesvulling.

Extra gasflesvulling

Per vulling.
€ 35,-

Incl. BTW.

* Wij leveren onze producten altijd brandschoon bij u af, wij verwachten van u dat de mobiele badkamer in dezelfde staat verkeerd wanneer wij deze ophalen.

Bij het afleveren van de mobiele badkamer dient er een borg van € 100,- contant of per pin te worden betaald. Wanneer de mobiele badkamer in dezelfde staat verkeerd bij het ophalen, dan krijgt u de volledige borg terug.

Wil u de mobiele badkamer korter huren dan 1 week? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse gekregen in het huren van een mobiele badkamer? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Samen met u kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mobiele badkamer huren?

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!
Vaste prijzen | Geen verborgen kosten | Incl. bezorgen, installatie & afhalen

Pinnen