Mobiele douchecabine

Dit is een voorbeeld van onze mobiele douchecarbine.

Bij Voortman Doucheverhuur huurt u eenvoudig een mobiele douchecabine. Onze monteurs komen de mobiele douche bij u afleveren, installeren en na de huurperiode weer ophalen. Wij zorgen ervoor dat u weer heerlijk warm kunt douchen in een schone douche!

Door middel van een mengkraan kan de warmte van het water bepaald worden. Hierdoor kunt u, net als in uw eigen douche, douchen met de perfecte watertemperatuur.

Een mobiele douchecabine voor thuis

Wanneer u uw badkamer gaat verbouwen of tijdelijk niet in staat bent om trap te kunnen lopen is een mobiele douchecabine dé perfecte oplossing. Een mobiele douchecabine geeft u hetzelfde gemak als een normale douche, alleen met als voordeel dat deze bijna overal geplaatst kan worden.

Onze douchecabines bestaan uit verschillende delen en zijn zeer compact, zodat er altijd een plekje in huis is waar ze deze kunnen installeren!

Ook voor evenementen

Bij het organiseren van een meerdaags evenement zult u uw bezoekers het gemak willen geven om te kunnen douchen. Op evenemententerreinen zijn vaak geen vaste douches te vinden. Om bezoekers toch de gelegenheid te geven om te douchen tijdens het evenement, kunt u mobiele douchecabines plaatsen.

Mobiele Douchecabine

Vaste prijs tot 3 weken.
€ 300,-

Incl. BTW, bezorgen, installeren, afhalen, afvoerwaterpomp en eigen warmwatervoorziening.

Mobiele Douchecabine

Per dag, na 3 weken.
€ 7,-

Incl. BTW, bezorgen, installeren, afhalen, afvoerwaterpomp en eigen warmwatervoorziening.

Extra gasflesvulling

Per vulling.
€ 35,-

Incl. BTW.

* Wij leveren onze producten altijd brandschoon bij u af, wij verwachten van u dat de douchecabine in dezelfde staat verkeerd wanneer wij deze ophalen.

Bij het afleveren van de douchecabine dient er een borg van € 100,- contant of per pin te worden betaald. Wanneer de douchecabine in dezelfde staat verkeerd bij het ophalen, dan krijgt u de volledige borg terug.

Wil u de douchecabine korter huren dan 3 weken? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Voor de installatie van de douchecabine is zowel een water- als stroomtoevoer vereist. Ook is er een afvoer nodig waar het water naartoe kan. Dit is alles wat wij nodig hebben om bij u een douchecabine te installeren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Middels bovenstaand contactformulier kunt u eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

Mobiele douchecabine huren?

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!
Vaste prijzen | Geen verborgen kosten | Incl. bezorgen, installatie & afhalen

Pinnen