Nooddouche

Onze nooddouches worden zeer snel geleverd en geïnstalleerd.

Bent u snel op zoek naar een nooddouche? Dan bent u vast uw badkamer aan het verbouwen of kunt u niet douchen op de eerste verdieping doordat u tijdelijk niet in staat bent om de trap op te lopen. Beide gevallen zijn als enorm onprettig te ervaren en u zult er al snel achter komen dat het lastig is om niet het gemak van een eigen douche te hebben.

Een nooddouche biedt de oplossing

Voor deze situaties bestaat echter een oplossing: een nooddouche. Een nooddouche wordt, wanneer u tijdelijk niet in uw eigen douche kunt douchen, geïnstalleerd door de op uw aangewezen plek. Hierdoor behoudt u het gemak van het hebben van een eigen douche in uw huis.

Wanneer u een van onze nooddouches heeft aangevraagd, komt een monteur deze leveren, installeren en na de huurperiode ophalen. U zult hiervan geen moeilijkheden ervaren.

De voordelen van een nooddouche

  1. Wij leven douches van verschillende afmetingen, hierdoor kan er in elke ruimte een nooddouche geplaatst worden.
  2. Doordat de douche uit meerdere delen bestaat kan hij ter plekke in elkaar worden gezet. Stelt u zich eens voor: u kunt de douche zelfs op zolder zetten!
  3. Bij een douche hoort een warmwatervoorziening en een afvoerpomp. Dit wordt volledig door ons verzorgd.

Nooddouche

Vaste prijs tot 3 weken.
€ 300,-

Incl. BTW, bezorgen, installeren, afhalen, afvoerwaterpomp en eigen warmwatervoorziening.

Nooddouche

Per dag, na 3 weken.
€ 7,-

Incl. BTW, bezorgen, installeren, afhalen, afvoerwaterpomp en eigen warmwatervoorziening.

Extra gasflesvulling

Per vulling.
€ 35,-

Incl. BTW.

* Wij leveren onze producten altijd brandschoon bij u af, wij verwachten van u dat de douchecabine in dezelfde staat verkeerd wanneer wij deze ophalen.

Bij het afleveren van de douchecabine dient er een borg van € 100,- contant of per pin te worden betaald. Wanneer de douchecabine in dezelfde staat verkeerd bij het ophalen, dan krijgt u de volledige borg terug.

Wil u de douchecabine korter huren dan 3 weken? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Lijkt het u wel wat om zelfs tijdens een verbouwing van uw badkamer het gemak van een eigen douche te hebben? Of vindt u het prettig om tijdelijk een douche op de begane grond te hebben? Een van onze nooddouches is hiervoor de absolute oplossing.

Wanneer u interesse hebt in een van onze nooddouches, kunt u met ons de mogelijkheden bespreken. Via het contactformulier op deze pagina kunt u snel en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen na de aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Nooddouche huren?

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!
Vaste prijzen | Geen verborgen kosten | Incl. bezorgen, installatie & afhalen

Pinnen