Portable douchecabine

Huur eenvoudig een portable douchecabine bij Voortman Doucheverhuur!

Bent u op zoek naar een portable douchecabine? Dan heeft u vast besloten om uw badkamer te verbouwen en het probleem ervaren dat u tijdelijk niet thuis kunt douchen. Wellicht bent u al op zoek gegaan naar andere plekken om te douchen, zoals bij de buren of in de sportschool. Toch is dat niet de ideale situatie, het verbouwen van uw badkamer kan voor veel ongemak zorgen.

Gelukkig is daar de oplossing: een portable douchecabine!

Een portable douchecabine is een douchecabine die tijdelijk bij u thuis geplaatst kan worden zodat u tijdens uw badkamerverbouwing gewoon thuis kunt blijven douchen. De douchecabine zorgt voor hetzelfde douchegemak als dat u gewend bent. Daarnaast wordt de douchecabine door een monteur bij u thuis geplaatst, u wordt geheel ontzorgd!

De portable douche is de ideale oplossing en brengt vele voordelen met zich mee:

  1. De douchecabines zijn compact, waardoor u zelfs in kleinere ruimtes een douche kunt laten plaatsen.
  2. De douchecabine komt met een warm watervoorziening en een afvoerpomp. Dit wordt volledig door ons verzorgd en zit bij de prijs inbegrepen.
  3. Ten derde bestaat de portable douchecabine uit verschillende onderdelen, waardoor de douche ter plekke kan worden opgebouwd. U kunt zelfs een portable douchecabine op uw zolder laten plaatsen!

Portable douchecabine

Vaste prijs tot 3 weken.
€ 300,-

Incl. BTW, bezorgen, installeren, afhalen, afvoerwaterpomp en eigen warmwatervoorziening.

Portable douchecabine

Per dag, na 3 weken.
€ 7,-

Incl. BTW, bezorgen, installeren, afhalen, afvoerwaterpomp en eigen warmwatervoorziening.

Extra gasflesvulling

Per vulling.
€ 35,-

Incl. BTW.

* Wij leveren onze producten altijd brandschoon bij u af, wij verwachten van u dat de douchecabine in dezelfde staat verkeerd wanneer wij deze ophalen.

Bij het afleveren van de douchecabine dient er een borg van € 100,- contant of per pin te worden betaald. Wanneer de douchecabine in dezelfde staat verkeerd bij het ophalen, dan krijgt u de volledige borg terug.

Wil u de douchecabine korter huren dan 3 weken? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Onze monteurs kunnen zonder moeilijkheden een portable douchecabine bij u in huis plaatsen, zodat u lekker thuis kunt blijven douchen tijdens de verbouwing van uw badkamer.

Als u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Portable douchecabine?

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!
Vaste prijzen | Geen verborgen kosten | Incl. bezorgen, installatie & afhalen

Pinnen