Tijdelijke douchecabine

Huur eenvoudig een tijdelijke douchecabine bij Voortman doucheverhuur!

Een tijdelijke douchecabine kan u enorm uit de brand helpen. Met name wanneer u uw badkamer gaat verbouwen, zult u al snel tegen het probleem aanlopen dat u een tijdje geen gebruik kunt maken van uw eigen douche. U kunt in deze periode op zoek gaan naar andere plekken om te douchen, maar dit is echter niet de ideale situatie.

Geen nood, wanneer u in zo’n situatie terecht komt, is het mogelijk om een tijdelijke douchecabine te plaatsen. Deze douchecabine is een tijdelijke vervanging van uw eigen douche en zorgt voor hetzelfde douchegemak als dat u met uw eigen douche ervaart.

De voordelen van een tijdelijke douchecabine

Deze mobiele douche kan overal worden geplaatst, bijvoorbeeld in uw keuken of slaapkamer. Het plaatsen van een tijdelijke douchecabine is zelfs op zolder mogelijk! Een van onze monteurs plaatst de douchecabine op iedere gewenste plek, zodat u tijdens uw verbouwing met hetzelfde gemak kunt douchen als voorheen.

Wat maakt het dat een tijdelijke douchecabine voor u de juiste keuze is? Dit komt mede dankzij de volgende voordelen:

  1. De douchecabines zijn compact, hierdoor kunt u zelfs in kleine ruimtes een douche laten plaatsen.
  2. Een tijdelijke douchecabine komt met een warm watervoorziening en een afvoerpomp. Dit wordt volledig door ons verzorgd.
  3. De douchecabine bestaat uit meerdere delen. Hierdoor kan de douche ter plekke worden opgebouwd. Uw tijdelijke douche kan zelfs op zolder staan!

Tijdelijke Douchecabine

Vaste prijs tot 3 weken.
€ 300,-

Incl. BTW, bezorgen, installeren, afhalen, afvoerwaterpomp en eigen warmwatervoorziening.

Tijdelijke Douchecabine

Per dag, na 3 weken.
€ 7,-

Incl. BTW, bezorgen, installeren, afhalen, afvoerwaterpomp en eigen warmwatervoorziening.

Extra gasflesvulling

Per vulling.
€ 35,-

Incl. BTW.

* Wij leveren onze producten altijd brandschoon bij u af, wij verwachten van u dat de douchecabine in dezelfde staat verkeerd wanneer wij deze ophalen.

Bij het afleveren van de douchecabine dient er een borg van € 100,- contant of per pin te worden betaald. Wanneer de douchecabine in dezelfde staat verkeerd bij het ophalen, dan krijgt u de volledige borg terug.

Wil u de douchecabine korter huren dan 3 weken? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Als u de douchecabine als de ideale oplossing ziet tijdens uw verbouwing, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze monteurs zijn erin gespecialiseerd om zonder moeilijkheden een tijdelijke douchecabine in uw huis te plaatsen, zodat u niet op zoek hoeft naar plekken om elders te douchen.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in een tijdelijke douchecabine waarmee u tijdens uw badkamerverbouwing hetzelfde douchegemak behoudt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Tijdelijke douchecabine huren?

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!
Vaste prijzen | Geen verborgen kosten | Incl. bezorgen, installatie & afhalen

Pinnen