Veelgestelde vragen

Vragen over onze diensten? Bekijk onze veelgestelde vragen!
Wat zijn de verborgen kosten?

Bij Voortman Doucheverhuur werken we met vaste prijzen, zonder verborgen kosten. Alle prijzen op de website zijn inclusief btw, bezorgen, installeren, afhalen, afvoerwaterpomp, warmwatervoorziening en één gasflesvulling.

Worden de douches/badkamers schoon geleverd?

Absoluut! Hygiëne vinden wij zéér belangrijk en daarom worden de douchecabines en mobiele badkamers altijd grondig gereinigd. Wel verwachten wij van u dat het gehuurde product schoon is wanneer wij deze ophalen.

Kan de mobiele douchecabine/nooddouche ook op zolder geplaatst worden?

Jazeker! Onze mobiele douchecabines bestaan uit losse delen. Wij monteren deze op locatie, hierdoor maakt het niet uit op welke verdieping de douchecabine geplaatst moet worden.

Wanneer de verbouwing langer duurt dan gepland, kan ik de douche dan langer huren?

Dit is normaal gesproken geen enkel probleem. Voortman Doucheverhuur is onderdeel van Voortman Badkamers. Door onze jarenlange ervaring in de bouw weten wij als geen ander dat dingen niet altijd lopen als gepland. Hierdoor zijn wij zéér flexibel ingesteld.

Zijn er speciale aansluitingen nodig om de douchecabine werkend te krijgen?

Nee, het enige wat wij nodig hebben is een warm- en koudwaterkraan. Is er geen warmwaterkraan beschikbaar? Geen probleem! Dan leveren wij de douchecabine met een kleine geiser en een gasfles, hierdoor kunt u alsnog genieten van een warme douche.

Moet ik een afvoerpomp regelen?

Nee hoor, ook dit regelen wij voor u! Wij leveren onze douchecabines standaard met een afvoerpomp.

Van welk formaat is de douchecabine?

Vaste prijzen | Geen verborgen kosten | Incl. bezorgen, installatie & afhalen