Zo werkt het

Een douche huren was nog nooit zo gemakkelijk!

U vraagt een offerte aan middels de contactformulieren op onze website. Na ontvangst van het formulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Na het aanvragen van de offerte zult u geheel vrijblijvend een duidelijke prijs van ons ontvangen. Geen verrassingen achteraf!

Na overeenkomst zal er een monteur het gehuurde product bij u komen leveren en installeren. Dit zal hooguit een uur in beslag nemen. Onze mobiele douches kunnen worden geplaatst waar u maar wilt: het is zelfs mogelijk om een douche op zolder te plaatsen!

U kunt heerlijk gebruikmaken van ons mobiele sanitair voor de afgesproken tijd. Het gemak van uw eigen badkamer.

Als u weer gebruik kunt maken van uw eigen badkamer, halen wij uw tijdelijke douche of badkamer bij u op. U wordt geheel ontzorgd!

Kortom, het huren van een douche of mobiele badkamer gaat bij ons erg gemakkelijk. Bij het huren van een douche tijdens bijvoorbeeld uw verbouwing hoeft u nergens aan te denken. Wanneer u een douche of mobiele badkamer bij ons huurt, komt de monteur het product bij u leveren, installeren en ophalen. U houdt het gemak van eigen sanitair en u hoeft nergens naar om te kijken. U bent slechts een paar stappen verwijderd van het huren van één van onze producten!

Mobiele Douchecabine

Op iedere verdieping te plaatsen.
€ 300,- Vaste prijs tot 3 weken, geen verrassingen!

Mobiele douchecabine van Voortman Doucheverhuur.

Nooddouche

Zéér snel geleverd.
€ 300,- Vaste prijs tot 3 weken, geen verrassingen!

Nooddouche van Voortman Doucheverhuur, zeer snel geleverd.

Mobiele badkamer

Van alle gemakken voorzien.
€ 140,- Voor de eerste week, profiteer daarna van extreme korting!

Mobiele badkamer van Voortman Doucheverhuur.